01 3463 000 098 1658 913 info@zigg-pro.hr

O nama


Općenito o poduzeću ZIGG-PRO

Poduzeće ZIGG-PRO d.o.o. osnovano je 1994. godine i bavi se distribucijom svih komponenti elektromotornih pogona, a prije svega uređaja za regulaciju brzine različitih vrsta elektromotora (frekvencijski pretvarači, istosmjerni pretvarači, servo regulatori, soft starteri).

Kako se korištenjem naših uređaja automatiziraju industrijski pogoni i postiži značajni učinci u upravljanju energijom, to smo stekli i ogromno iskustvo u održavanju i modernizaciji industrijskih pogona. To znači da smo u mogućnosti dati kompletnu inženjering podršku korisnicima naših uređaja i izvesti sve faze rekonstrukcije elektromotornog pogona - izradu projekta (studije isplativosti), isporuku opreme, ugradnju i puštanje u rad.

Prema potrebi naši pretvarači se ugrađuju u korisničke ormare, zajedno s odgovarajućom zaštitom, sklopnom i spojnom opremom. 

 

 

md2_pic_3.jpg

Na skladištu u Zagrebu držimo:

• frekvencijske pretvarače do 200kW
• soft startere do 200kW
• istosmjerne pretvarače do 160kW
• AC & DC servo regulatore i motore do 25Nm

Uz navedeno imamo i veliki broj različitih vrsta motora, reduktora i regulatora kojima smo u mogućnosti brzo otkloniti zastoje u proizvodnji kod naših kupaca.

O nama

Poduzeće ZIGG-PRO d.o.o. osnovano je 1994. godine i bavi se distribucijom svih komponenti elektromotornih pogona, a prije svega uređaja za regulaciju različitih vrsta elektromotora (frekvencijski pretvarači, istosmjerni pretvarači, servo regulatori, soft starteri).

Danas smo u mogućnosti odgovoriti na različite zahtjeve naših korisnika u riješavanju specifičnih problema kod održavanja industrijskih pogona, otklanjanja zastoja ili kvarova, te automatizacije njihovih pogona.