01 3463 000 098 1658 913 info@zigg-pro.hr

Servis i tehnička podrška


Servis AC i DC pogona

servis-acdc-pogona.jpg

Servis i isporuku rezervnih dijelova za naše elektromotore i frekventne pretvarače vršimo u našem servisu u Zagrebu. Također smo u mogućnosti izvoditi servis i ispitivanje elektromotora i opreme nekih drugih proizvođača.

Pored ovoga, u suradnji s našim poslovnim partnerima nudimo usluge servisa i ispitivanja opreme na terenu, kao i ugradnju opreme i puštanje u rad.

Kod ugovaranja novih poslova moguće je dogovoriti obilazak pogona sa našim inženjerima, snimanje postojećeg stanja i definiranje projektnih podloga. Pritom možemo izraditi odgovarajuće studije - projekcije koristi koje bi se postigle ugradnjom rješenja koje bismo predložili.

Usluge

Nakon ugradnje opreme na terenu, naročito za slučajeve složenijih primjena i rekonstrukcija pogona, isporučujemo tehničku dokumentaciju izvedenog stanja, s kompletnim nacrtima, shemama i listama podešenja.

Ovo znači da smo u mogućnosti pružiti našim korisnicima kompletnu podršku i isporuku po sistemu "ključ u ruke".

elektromotor-ac-.jpg
elektromotor-namatanje-400k.jpg
PV rjesenje SPM.jpg

O nama

Poduzeće ZIGG-PRO d.o.o. osnovano je 1994. godine i bavi se distribucijom svih komponenti elektromotornih pogona, a prije svega uređaja za regulaciju različitih vrsta elektromotora (frekvencijski pretvarači, istosmjerni pretvarači, servo regulatori, soft starteri).

Danas smo u mogućnosti odgovoriti na različite zahtjeve naših korisnika u riješavanju specifičnih problema kod održavanja industrijskih pogona, otklanjanja zastoja ili kvarova, te automatizacije njihovih pogona.